DIARI

Asseguda al terra, nua, amb les mans buides. Res al voltant. Només un mirall. Un mirall gran, sense marc ni reflex. Dins l’habitació privada de colors, imatges i sons. Res. El buit i ella, davant el mirall. Cercant la dona. Cercant. La dona.

-I ara què?- Demana.

La dona del mirall resta en silenci.Dins l’habitació nua, el mirall. Tan gran com ella. En front seu. Sense límits. Sense imatges. Sense res. Induint la dona. Induint.Nua i amb les mans buides. Asseguda al terra. Les cames flexionades i els braços reposant damunt els genolls. El cap alt. Mirada fixa al davant. Cercant. La dona.

Les mans baixen fins els peus. Per trobar-los. Descobrint. Els dits. Els acaricia un a un, les dues mans alhora. Recorren les plantes fins arribar als talons. Premen els turmells i s’enfilen amunt. Amunt. Endevinant el perfil de les cames. Genolls. Dureses. Agafen les cuixes i les freguen. Prement. Afluixant. Pessigades grans. Les mans ben obertes. Volen abraçar-les totes. Per saber-les senceres. Sentir-les. Les cames. Resseguint amunt. Amunt. Fins el pubis. El sexe. Desig. L’agafa tot. Sent l’escalfor. Despertant humitats. Escampant fluix pel ventre. Amb les dues mans calentes.

-I ara què?- Demana.

La dona del mirall resta en silenci.Estirada al terra, en front el mirall gran. Nua. Cames separades. Amb les mans damunt el ventre. Fregant. Moviments circulars. Respirant. Amunt. Avall. L’índex perfilant el melic. Intuint embrions. Respirant. Els pits s’insinuen. Incitant. Pugen. Baixen. Les mans els anhelen. L’aliment. Els rodegen. Volent. Tendreses. Els dits juguen amb els mugrons. Es deixen.

-I ara què?- Demana.

La dona del mirall resta en silenci.Dempeus en front el mirall. Nua. Mirada fixa. Les mans rodegen el coll. El cap enrera. La veu. Un crit sense so. Intens. Cremor. La boca ben oberta. Els dits s’enfilen per llepar el llavis. Assedegats. Els narius respirant fort. Inspirant. Respirant. La llengua ensalivant. Les mans voregen el cap. Els polzes ressegueixen les orelles. Timideses. Els dits untats agafen els cabells. Es gronxen. Cauen al buit.

-I ara què?- Demana.

La dona del mirall resta en silenci.Nua, asseguda al terra. Les cames inertes sota les natges fredes. Estrenyent calors. Punxant. Esquena densa. Suportant. Pressions. Privada de tot. Una habitació. Només ella, en front el mirall. Cercant la dona. Cercant. La dona.

Un coixí alleugereix. Asseguda damunt. Mirada fixa. Els ulls. Miren. Són vistos. Penetrant. Deixant penetrar.

-I ara què?- Demana.

La dona del mirall resta en silenci.-I ara què?

-I ara?

-Què?L’habitació buida, privada de sons, imatges i sensacions. Només una paraula.

Ara